رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز گفت: لازم است هماهنگی معاونت عمران و معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز در اجرای برخی پروژههای مشترک افزایش یابد تا شاهد رفع گره ها در اجرای چنین پروژههایی باشیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تبریز سونیا اندیش در جلسه کمیسیون عمران که موضوع آن بررسی عملکرد عمرانی و ترافیکی شهرداری منطقه ۴ تبریز بود گفت: لازم است هماهنگیهای حوزه عمرانی و ترافیکی شهرداری تبریز گسترش یابد.
وی با اشاره به لزوم پیگیری اجرای اچ اس ای در شهرداری تبریز گقت: از مدیران شهرداری میخواهیم این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
رئیس کمیسیون عمران حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه با اشاره به لزوم نظارت بیشتر در اجرای پروژه پارک بزرگ تبریز گفت: نامه های شهرداری برای تشکیل هیئت نظارت بر اجرای پروژه پارک بزرگ تبریز به درستی ارسال نمیشود و اعضای شورای شهر به صورت کامل در جریان اقدامات و تصمیمات گرفته شده نیستند.
اندیش در این جلسه با اشاره به لزوم اجرای پروژههای عمرانی براساس استاندارد ها گفت: متاسفانه شاهد اجرای برخی پروژهها بدون توجه به کیفیت اجرای پروژه هستیم.
فریدون بابایی اقدم نیز در این جلسه ضمن انتقاد از عدم اجرای خزانه متمرکز در شهرداری تبریز علیرغم تاکید شورای شهر گفت: امروز عمده مشکلات مناطق کم برخوردار مشکل تامین منابع مالی است که با اجرای خزانه متمرکز میتوان شاهد گسترش متوازن در شهر باشیم.
وی ضمن انتقاد از طولانی شدن اجرای طرح مقاوم سازی پل عباسی گفت: شهرداری در این زمینه سریعتر عمل کند.
این عضو کمیسیون عمران با بیان اینکه در آمار و ارقام ارائه شده شهرداری باید تامل کرد گفت: کمیسیون عمران باید نسبت به آمار و ارقام ارائه شده حساسیت به خرج داده و این ارقام را کارشناسی کند.
فریدون بابایی اقدم با اشاره به اینکه امروز عمده نیاز منطقه چهار شهرداری تبریز تملک و مسیر گشایی است گفت: شهرداری منطقه به تنهایی با توان فعلی نمیتواند این حجم از مسیرگشاییها را جلو برد و باید بودجه ویژه برای مسیر گشایی در این منطقه در سال آینده در نظر گرفته شود.
عبداله تقیپور دیگر عضو کمیسیون عمران نیز با بیان اینکه اگر در این شرایط فوق حاد کرونایی جلسات را برگزار میکنیم باید خروجی های آن ملموس باشد گفت: برای مسیرگشایی در سال ۱۴۰۰ در منطقه چهار باید برنامه ویژهای داشته باشیم و بودجههای مشخصی نیز برای آنها در نظر گرفته شود.
کریم صادقزاده نیز با بیان اینکه گزارش عملکرد شورای شهر در سال سوم درحال تدوین است گفت: جلسهای برگزار شود تا مصوبات شورای شهر بررسی و عدم اجرای برخی مصوبات بررسی گردد.
وی با بیان اینکه مسیرگشایی هایی که در منطقه ۴ شهرداری انجام شده کاربردی و قابل تقدیر است گفت: از زحمات شهرداری منطقه تقدیر میکنیم.
صادقزاده با انتقاد از سلیقهگرایی مدیران شهرداری در اجرای مصوبات شورای شهر گفت: برخی مدیران در اجرای مصوبات شورای شهر سلیقه گرایی میکنند و پروژههایی که به سلیقه آنها نیست مسکوت میماند.
سخنگوی شورای شهر تبریز گفت: وضعیت موجود در اجرای برخی پروژهها واقعاً اسفناک است و شایسه سیستم موجود شهرداری و شورای شهر نیست.
وی افزود: برخی پروژه ها شروع میشود و تملکاتی نیز انجام میشود اما پروژه چندین سال رها شده و موجب ناراحتی و گلایه شهروندان میشود که نباید اینگونه باشد چراکه شهروندان ولینعمت ما هستند و تمام تلاش ما جلب رضایت شهروندان است.